Rysowałeś konia w biegu...

Irena Świerżyńska

oko pewne z perspektywą

linia mocna

kąt właściwy - wszystko gra

 

sam  -  obrazek bez oprawy

taki pąk  i  samo życie

 

tylko -  kosa z boku czeka

 

ciach i poszło

rośnie - rosło tamto rżysko

i masz fatalny

 

jesteś  -  jesteś puchem marnym...

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 2 głosy
Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 4 września 2024
anonim