Literatura

dziwne zachowanie (wiersz)

Yaro

kropla dziegdziu zatruje wodę

światło świecy rozproszy mrok


nieodpłacaj złem za złe słowo

bądź prawdziwym człowiekiem


nie truj się wiadomościami

nie ćpać zatrzymaj się na chwilę


życie zaskakuje nie marnuje

płyta płynie dalej obudź się


orkiestra gra wesele trwa

bawmy się nie tylko na imprezie


umierasz na poboczu

zapomniany przez najbliższych


po prostu twój sen

pożera zakochane oczy

zadbaj o zdrowie


przed samym sobą

przed nieznanym

przed drogą

 


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 4 września 2024 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca