Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Irena Świerżyńska
z białą plamą...
z białą plamą...
Irena Świerżyńska
karta czysta
lista
pusta
ciepła nie ma
duch szarpany
rosną pryszcze białej plamy...
Lubię
1
Irena Świerżyńska
Wiersz · 6 września 2024
Konrad Koper
Żart !!
Lubię
·
Zgłoś
·
1 miesiąc
×
Zgłoś obraźliwe treści