z białą plamą...

Irena Świerżyńska

karta czysta

lista 

pusta

ciepła nie ma

 

duch szarpany

 

rosną pryszcze białej plamy...

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 6 września 2024
anonim