Ponadczasowa miłość

Krzysztof Wesołowski

Jedynie z Tobą kochałbym się bez opamiętania

Za to że wolny czas spędzasz przy moim boku

Za to że starasz się wysłuchać mojego zdania

Za to że życzysz mi co najlepsze każdego roku

 

Jedynie z Tobą kochałbym się bez opamiętania

Za to że od tylu lat tak wiele dla mnie znaczysz

Za to że rozpalasz we mnie namiętne doznania 

Za to że popełnię głupi błąd a Ty mi wybaczysz

 

Jedynie z Tobą kochałbym się bez opamiętania

Za to że rozumiesz moje małe i duże problemy

Za to że z troski o mnie zadajesz różne pytania

Za to że na dobranoc czułe słówka sobie ślemy

 

Jedynie z Tobą kochałbym się bez opamiętania

Za to że już zawsze przy Tobie mogę być sobą

Za to że stale pobudzasz mi serce do kołatania

Za to że dziś dzięki Tobie staje się lepszą osobą

 

 

 

 

 

Krzysztof Wesołowski
Krzysztof Wesołowski
Wiersz · 10 września 2024