Spełniają mnie miłośnie nieżywe i złudne wdechy,
U żywych szukał lądów przybrzeżnej miłości,
Przypłynęły gorycze, rozżaleń potopy,
Więc przy martwych i mitycznych pozostanę lubej wzniosłości.
Bez tytułu
Jakub Adamek
Jakub Adamek
Wiersz
·
10 września 2024
-
Ariansssddd