Wiedza była - bieg
i stery
akademia - świat charyzmy
szyk
maniery
jedna dwie - czy może cztery
dzisiaj dużo
kasa mierzy
niemożliwe - stop i basta
było
było - a tymczasem pełna klasa
wracaj
wróci płot i miedza
umiesz - wiesz i śpiewaj basem...