Jest reakcja łańcuchowa...

Irena Świerżyńska

ważny

pewny

 

pędzi pędzi  - bez trzymanki

koła  kręci

 

tyle tego...

 

jaźń się gubi

rozszczepienie i ogniwo z hukiem pęka

 

i...

 

reakcja łańcuchowa - otwiera nowe

 

pejzaże...

Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 14 września 2024
anonim