Dla Niej

S. J. K.

Bo kto nie kocha
temu umierać nie szkoda.
 
Bo kto nie kocha,
lub kto nigdy nie kochał,
ten nie wie,
co to znaczy stracić.
 
Czy ty kochasz?
Ja nie kocham.

 

S. J. K.
S. J. K.
Wiersz · 14 września 2024
anonim