Dzisiaj w bezgwiezdną noc nieustannie rozmyślam o Tobie
Także zastanawiam się co teraz na co dzień ogólnie robisz
Czy faktycznie podarowałaś już serce nieznanej mi osobie ?
Czy przez ten cały czas o naszym dawnym związku śnisz ?
Niemniej jednak wiedz że nadal Cię bezgranicznie kocham
I za życia nigdy nie dojdzie do takiej sytuacji że przestanę
Skarbie – sama to wiesz że nigdy się na Ciebie nie focham
Wiedz że pomimo tego co złe to zawsze przy Tobie zostanę
Nie mam siły ukrywać że niewyobrażalnie tęsknię za Tobą
Zrobiłbym dosłownie wszystko aby móc Cię znów widzieć
Bo już tylko przy Tobie mogłem poczuć się naprawdę sobą
Mogłem każde w głębi nas nieporozumienie przewidzieć...
Teraz wystarczyłby mi tylko twój jeden najdrobniejszy gest
Żeby z powrotem powróciło to co było kiedyś między nami
Skarbie – dokładnie wiesz że czuła chemia nadal w nas jest
Tylko pozwólmy jej na nowo wzbić się do nieba skrzydłami