Wielkie pustki mnie lagodzisz Natalio,
Nad mymi myślami; gdzie przed laty bym sobie cię nie wymarzył,
Samotne czasy sztyletujesz swymi słowami.
Wielkie pustki mnie lagodzisz Natalio,
Nad mymi myślami; gdzie przed laty bym sobie cię nie wymarzył,
Samotne czasy sztyletujesz swymi słowami.