Skarbie - ile to już lat minęło od kiedy się nie widzimy ?
Każdy dzień bez Ciebie staje się dla mnie wiecznością
Teraz w oddzielnym posłaniu na co dzień się budzimy
Czy błahe rozstanie było naszą jedyną koniecznością ?
Nie uwierzę w to że to wszystko miało się tak potoczyć
Mogliśmy wieść szczęśliwe życie ze sobą już na zawsze
A nie do tej pory rozmaitymi ścieżkami świata kroczyć...
Dlaczego sądzisz że życie razem nie byłoby ciekawsze ?
Rozpaczliwie rozmyślam o tym wszystkim przez cały czas
Czy doprawdy los przewidział nam już takie zakończenie ?
Może jeszcze nastąpi taki dzień że uśmiechnie się do nas
A nasza osobliwa miłość zmieni się w istne przeznaczenie
W gruncie rzeczy wierzę w to że tak to się właśnie stanie
Chciałbym przeżyć z Tobą ekscytujące chwile jeszcze raz
Kiedy z nadmierną czułością mówię do Ciebie - kochanie
Chciałbym Cię przytulić i pocałować - wszystko to naraz !