wiara nie pozwala mi walczyć
wojna bezsensem zżera w człowieku
nadzieję, sensem życia kochać się wzajemnie
nieważny kolor, nieważna twarz
liczy się człowiek
nadęty władco świata
napędzasz strach
omamiasz diamentami
w sztabkach złota topisz palce
mówisz walcz, imperium zła
otacza nas, wmawia , że to czas
idę ulicą miasta nic się nie dzieje
na plantach w parku młodzież
jak za moich czasów wolność
beztroska, plany na przyszłość
nadęty władco świata
w nas rodzi się wiara
co rozprasza strach
napędza wiarę by
przestać się bać
Wyprowadzili 300 mld zł na upadła Ukrainę. Ciekawe, skąd wezmą kasę na skutki powodzi?
Może ludzie przestaną wreszcie glosować na zakłamany POPiS. Taki będzie pożytek z kataklizmu.