ta chwila

malwina

wiatr od ucha do ucha leci

razem z lekkością mej pamięci

ledwo go czuję a on już mija 

dłużej jej nie ma niż jest, ta chwila 

 

oddech

mrugnięcie

koniec

początek

 

neurony łączą się w postaci pamiątek

 

czekam 

niech nadejdzie już

ta chwila

ale niech już nigdy

proszę

nie mija 

malwina
malwina
Wiersz · 17 września 2024
anonim