Nierozerwalność

Krzysztof Wesołowski

Każdej nocy mam wiele o Tobie niezapomnianych snów

W których to otwarcie mówię ci że Cię na zabój kocham

Tak bardzo chciałbym poczuć twój dotyk na sobie znów

Abyś na zawsze ukoiła mój ból kiedy za Tobą szlocham

 

Uwierz mi na słowo – nie jest tak łatwo o Tobie zapomnieć

Obojętnie już gdzie pójdę wszystko przypomina mi Ciebie 

Nawet wśród znajomych zdarza mi się o Tobie wspomnieć

Może kiedyś gwiazdy na niebie wskażą nam drogę do siebie

 

A kiedy to się już stanie chcę utonąć w błękicie twoich oczu 

Wyraźnie widzieć w moim lustrzanym odbiciu twoje odbicie

Pragnę aby nasza miłość zdrowo rozkwitła na starym uboczu

Więc Skarbie – dajmy sobie ponownie szansę na lepsze życie

 

 

 

Krzysztof Wesołowski
Krzysztof Wesołowski
Wiersz · 19 września 2024