Zazdroszczę ci twojego utraconego dziewictwa
Zazdroszczę ci twoich gwałtów
Zazdroszczę ci bycia chcianą
Zazdroszczę ci prawa wyboru
Zazdroszczę ci prawa do nimfomanii
Zazdroszczę ci piękna
Zazdroszczę ci, że nie musisz zazdrościć,
bo jesteś tak święta i czysta
Zazdroszczę ci, że umiesz się pociąć
Zazdroszczę ci, że nie musisz przykrywać bluzą
swojej erekcji
Zazdroszczę ci twoich obwisłych piersi
Zazdroszczę ci mysich włosów
i innych "imperfekcji"
Zazdroszczę ci za-małego gardła,
przez które nigdy nie przechodzi "nie",
kiedy ktoś nieproszony
dobiera się do twoich majtek
albo kiedy dają ci amfetaminę
albo jagier-bombę
albo nowe struny do bassu
Zazdroszczę ci "bycia dziwką"
Zazdroszczę ci "bycia lalką"
Zazdroszczę ci "jutro się zabiję"
Zazdroszczę ci "żegnaj na zawsze"
Zazdroszczę ci "znalazłam miłość"
Zazdroszczę ci wielokrotnych orgazmów
Zazdroszczę ci połamanych palców
Zazdroszczę ci planów na przyszłość
Zazdroszczę ci tego życia
Zazdroszczę ci prostego życia
Zazdroszczę ci lesbijskich doświadczeń
Zazdroszczę ci gotyckich gorsetów
Zazdroszczę ci ciała
Zazdroszczę ci aborcji
Zazdroszczę ci, że nie musisz kłamać
pozdr.