Morze

Konrad Koper

Choć świeci słońce i morze jest spokojne;

woda skrywa grozę, magię, tajemnice.

Słyszymy szum i widzimy dziwa oraz cienie.

Wyobraźnia nas zabiera…

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 25 września 2024
anonim