obłęd

Yaro

nastał dzień sądu nad głową

w piaskownicy zabrakło piasku

na krańcach igły zbawienia


zwątpieni ludzie

popełnione błędy


mrok ze wschodu

mądrość z przeciwnej strony


pośrodku korona złota

orzeł do lotu rozłoży skrzydła


wygrywa głupota

nowa moda

cieszy papierek zielony


błyskotki linii prosta


sylwetka sportowa

usta glonojada


wszystko bez Boga

znaki są widoczne

już było dobrze


propaganda sukcesu

długich lat życia


tabletki na wszystkie choroby


czy są jakieś pytania

odpowiedzi na wszystko

zmarnowany czas

wyczuwam proch

smak spalonej ziemi

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 27 września 2024
anonim