kiedy to mówię
jest pięknie
czuję że zakwitam
jak mała biała stokrotka
pośrodku ruchliwej ulicy
prawdziwy cud
czuję jak przetacza się przez moją krew
fala radości
doskonałej jedynej
naprawdę pierwszy raz
umiem to powiedzieć
jestem pewna,
że mnie słuchasz
że mi wierzysz
nie wstydzę się
po prostu
wiem, że muszę to mówić
każdego dnia
bo to jest we mnie
w każdej sekundzie
w każdym uderzeniu serca
i chce żebyś to wiedział