Z zachwytem...

Irena Świerżyńska

Dziś pełna gala - ślubne wyzwanie

musisz być piękna

pamięć

zostanie 

 

na zawsze - na długo

aby ten blask podrzucał chęci

 

do ciebie

do twego

 

serce otwierał -  gdy chmury na niebie.

Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 29 września 2024
anonim