dla Dorotki
Twoje włosy kręcą mną
we wszystkie strony
Taniec z torebkami
jest dla mnie za trudny
Lubię jak są częścią Ciebie
jak noga czy ręka
Twój uśmiech robi niebo
jasne bezchmurne
jego błękit przechodzi
w turkus Twoich oczu
Ocean Spokojny
Idziesz w sukience
pachnie ziołami
śpiewa Natalia
Biegnę za Tobą
Zdązymy na zycie