Dziewczyno – zejdź mi już lepiej z oczu !
Nie cieszę się jak kiedyś gdy Cię widzę
Możesz pozostać samotnie na uboczu
Za to co mi zrobiłaś Ciebie nienawidzę...
Mówiłaś mi że mnie nad życie kochasz
Lecz twoje słowa okazał się być puste
Z pewnością teraz mnie tu nie słuchasz
Gdy szlocham w nocy za Tobą w chustę...
Mówiłaś mi że będziemy zawsze razem
Lecz nawet to dla Ciebie nic nie znaczy
Staliśmy się dla siebie nikłym obrazem
Wiedz że teraz przeżywam w rozpaczy...
Obiecywałaś mi naprawdę wiele rzeczy
A ja naiwnie uwierzyłem w każde słowa
Twoja nieszczerość bardzo mnie kaleczy
Od dziś zapisuje pusty rozdział od nowa...