Od dawna żyje dniem w którym mam Cię tylko dla siebie
Wiedz że z nikim innym nie było mi tak dobrze jak z Tobą
Lecz cóż z tego gdyż nie ma już naszych gwiazd na niebie…
A moja każda myśl o Tobie staje się nieprzemijającą dobą...
Dosłownie wszystko to co cudowne przypomina mi Ciebie
Niewyobrażalnie tęsknię za twoim beztroskim uśmiechem
Ty jako jedyna nie zawiodłaś mnie gdy byłem w potrzebie
Każde twoje czułe słowo odbija się w mojej głowie echem
Wiedz że od trzech lat niemiłosiernie cierpię nie bez kozery
Tak bardzo brakuje mi twojego hipnotyzującego spojrzenia
Teraz chce być tutaj z Tobą do bólu jak najbardziej szczery
Chciałbym po tych trzech latach twojego wtórnego ujrzenia
Wiedz że nie interesują mnie prócz Ciebie inne dziewczyny
Tylko przy Tobie moje serce doznaje prawdziwego ukojenia
Mam nadzieje że kiedyś przebaczysz mi wszystkie złe czyny
I po naszej waśni z przeszłości zostaną marne wspomnienia