ile siły w sobie masz - jesteś
twardy
czy - masz
luźne sploty w środku
dzielisz
dzielisz troski nasze i odbijasz
kolce ostre
czy to boli
czy to gniecie
tłumisz głosy duszy własnej
ile zniesiesz - ciasno
ciasno
czy naprawdę to być musi
każdy balon kiedyś pęka...