prawdę mówiąc

Yaro

jestem sobą 

w chmurach z głową 

jestem taki rzeczywisty 

śliski bliski i prawdziwy 

zamykam oczy płynę 

witając się z tobą 

wokół czasów żmije 


jesteś wybranką 

jestem szczęśliwy 

istnieje miłość 

są między nami 

wielkie siły 

serce wciąż bije 


uśmiechnięci do ludzi 

wewnętrzny zamknięty świat 

zmienia prawdziwy obraz dnia 

tak naprawdę inaczej widzę 

patrząc głębiej w duszę 

zanurzyć się w półcieniu 

między nami a ciszą


Yaro
Yaro
Wiersz · 9 października 2024
anonim
  • Katarzyna Anna Koziorowska
    Moim zdaniem, piszesz całkiem dobrze. :) Pozdrawiam i życzę duuużo weny twórczej.

    · Zgłoś · 3 tygodnie
  • Yaro
    Dziękuję za komentarz. A z pisaniem nie jest źle. Dziękuję za życzenia z wzajemnością. Pozdrawiam serdecznie:)

    · Zgłoś · 3 tygodnie