Życie

Iza Marcinkowska

Początek a może

koniec wszystkiego?

I niczego nie będzie

przed nami, pod nami i za nami


Diabłu ogarek

Bogu duszę czy odwrotnie?

Wybór oczywisty ale

zbyt narowisty

I mknie

Iza Marcinkowska
Iza Marcinkowska
Wiersz · 15 października 2024
anonim