Porządek

szymon

Zniszczę zło, zniszczę chamstwo,

Przemoc, głupotę i draństwo .

Tak porządek dzisiaj swój

Zaprowadzić chcę tu

Nie ma miejsca na prymityw,

Bo samochód elektryczny

Musi każdy dzisiaj mieć

szymon
szymon
Wiersz · 15 października 2024
anonim