Descentodecymalnozgłoskowiec

Filip Wajs

Istotne dla życia marzenia

Powodujące pragnienia

Energia motywacja

Pomysły działania 

Sukces porażka 

Błędy racja 

Emocja

Spacja

Ja

Filip Wajs
Filip Wajs
Wiersz · 18 października 2024
anonim