nie pytać czasem warto...

Robert noszczyk

jest sobie człowiek

albo pan taki

ktoś taki znajomy

niezrównoważony


pytanie zadaj mi trudne

a odpowiem bez trudu

kto taki niby nie byle jaki

ten sobie pan swojaki


...


nie pytasz

oj czemu

chyba już wiesz

nie pluję w twarz

bliźniemu


Robert noszczyk
Robert noszczyk
Wiersz · 19 października 2024
anonim
  • Robert noszczyk
    może i prosty a treściwy... wyszedł ze mnie tak nagle na chorym kolanie w pięć minut

    · Zgłoś · 2 dni temu