Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Czytelnia
00
00
Arian
nie ma dzisiaj słońca
nie ma ciebie
jestem ja
liście orzechów opadły
pada deszcz
cieknie łza
Lubię
Arian
Wiersz · 21 października 2024
Sigma Videos
1
Fajny.
Lubię
·
Zgłoś
·
1 tydzień
Usunięto
3
komentarze
×
Zgłoś obraźliwe treści