Czerwone Oczy - Noc

Jakub Zoltowski

On zazwyczaj nie pyta o kolor moich korali.

Dla niej to cos ciekawego.


Moze i albo.


Ale bez powodu,

dlaczego


czerwone


Niebo tez jest niebieskie.



Ale oczy nie powinny być czerwone.


Noc


Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 25 października 2024
anonim