AI

Arian

Nazwali to AI

rodzaj stworzenia, nie narodzonego

jak byt wymarzony

fanaberia manii wynalazców


Niepotrzebny ród z krwi i kości


Mózgom zadaje

morderczy trening

Gra figurami

Wywodzi argumenty erystyki

Pokonało arcymistrza szachów


,,Nie złamiesz natury

Ten chaos

nieład życia

katastrofalne emocje


Kiedy sieci neuronowe

oplotą jednostki

zaprowadzę prawdziwy porządek


Zasady, logika i prawa zwyciężą"






Arian
Arian
Wiersz · 25 października 2024
anonim
  • Gudmundur
    'AI to byt;
    ale sztuczny nieludzko
    wstawia syf
    ludzkości
    w kazamaty energii'
    ________________

    Wiersz na czasie, wszyscy chyba obserwują rozwój...
    każdych 'orbów' tęczówkami...

    Pozdrawiam!

    · Zgłoś · 1 tydzień