Mapa

Konrad Koper

Wyruszyliśmy z wioski „Pięknieje”.

Jechaliśmy lirycznym szlakiem.

Odwiedziliśmy cudowne miasta.


Zjechaliśmy na drogi przyjaźni.

Poznaliśmy powiaty :

„Współczucie”, „szlachetność”, „wyrozumiałość”, „łaskawość”…


W końcu trafiliśmy do stolicy – „Zamiłość”.


 



Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 31 października 2024
anonim
  • Arian
    dobre

    · Zgłoś · 2 dni
  • falkon
    Gdyby nie te "śmy" i "ść"
    Chyba,że po po liściach szliśmy i szeleściliśmy.
    NO!

    · Zgłoś · 1 dzień