Kiedyś zgaśnie...

Irena Świerżyńska

Moje

Twoje

czy niczyje tropy znaczą


linią życia - czy tęsknotą

karta pisze


- kiedyś zgaśnie...

Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 3 listopada 2024
anonim