odczucia

Yaro

w środku gardła zaciska coś

chciałbym z tobą uciec stąd

zostawmy świat

ważne co przed nami

inna wyspa

inny kraj chce się żyć


tak wiele mam dla ciebie

powietrze wodę ogień

na ochłodę ciepłe deszcze

czuję zapach sosen w nich wiatr


dość kłamstw dość złudzeń

dzisiaj w urodzin świata

w dniu wspólnych marzeń

zbudźmy fantazję uczuć


powiedz że wystarczy każdemu życia

że brzegi rzeki nie są zawsze strome

rzeka wypłukuje nasze cenne chwile

płyńmy dalej do oceanu zdarzeń

Yaro
Yaro
Wiersz · 5 listopada 2024
anonim