Świąteczny wiersz dla nauczycieli i św.Mikołaja

Julia Kołodziejska

Julia kołodziejska „Nasz mikołaj jest kochany"

Za to że jest a nie za prezenty które nam co roku przynosi jak jesteśmy grzeczni w szkole i poza szkołą czyli domem czy w innym miejscu gdzie się poruszamy na codzień. W dzień swoich obchodzonych imienin czyli mikołajek.

Julia Kołodziejska
Julia Kołodziejska
Wiersz · 8 listopada 2024
anonim