speszony

Yaro

zwyczajnie

patrzeć

lubię na ciebie

 

nie umiem się odezwać

błądzę pomiędzy myślami

zadumany w spokoju

 

poważny śmiertelnie

zbieram się z obawą, że ktoś

skradnie mi odrobinę szczęścia

 

dalej będę patrzył

z daleka na twój styl

Yaro
Yaro
Wiersz · 13 listopada 2024
anonim