Zbrodniczy znak "z"

Piotr Dmitrzak



Zagłada,

zbrodnia,

zboczenie,

zdrada,

zwyrodnialstwo,

zezwierzęcenie,

zgnilizna,

zasada,

zasługa,

zapłata,

zwycięstwo,

zabijanie,

zbrodniarz,

zapamiętaj,

zasądzenie,

zlikwidowanie!


Autor: Piotr Dmitrzak

Sanok 20.04.2022 r.


Piotr Dmitrzak
Piotr Dmitrzak
Wiersz · 16 listopada 2024
anonim