Przepraszam

Andrzej

Przepraszam za oczy w Twe usta wpatrzone, przepraszam za słowa wprost wypowiedziane, Za dotyki w głowie wyśnione, za pocałunki namiętne nie spełnione, przepraszam za co chciałbym a nigdy bym nie mógł, przepraszam lecz wybacz tak chciałbym bo przecież bez Ciebie, jestem tylko duszą samotną we wszechświecie.


Lubię to!



Komentarz


Kopiuj


Udostępnij


Andrzej
Andrzej
Wiersz · 17 listopada 2024
anonim