nie myl mnie z sobą

Andrzej Feret

nie myl mnie z sobą


zawsze bądź ze mną i pocałunkiem

nie myl żem chory albo kot w butach

pomylić piękno to zawsze problem

albo jest niebo albo jest piekło


nie myśl, że nie wiem co robisz dla mnie

jutrzejszy dzień jest bez pijaństwa

ale że smutno i noc jak powiem – nocy bezpańska

nie myl mnie z ciemnią, lecz dotknij piękno


nie stawiaj nocnej przykrej kabały

niech myśl ogarnie co nie chcę zawsze

i co nie zrobię od zawsze, ,,, zrobię

tak od niechcenia czule swobodnie


odsłonić cudną postać rozkoszną

już bez pijaństwa i bez niechcenia


18 listopada, 2024

Andrzej Feret


foto z Internetu


Proszę ze mną postępować według Czułego Narratora, proszę odstawić Narratora, którem brak czułości.


Andrzej Feret - nie myl mnie z sobą zawsze bądź ze mną i... | Facebook

https://www.facebook.com/photo?fbid=1128239641972718&set=a.104900010973358



Andrzej Feret
Andrzej Feret
Wiersz · 18 listopada 2024