kochaj mnie

Yaro

Przepych zdradzonych nocy

Dziś zbyt szary świt

by się obudzić


Oddam siebie w ciepłe dłonie

Zaopiekuj się kochana

Będę dobry do znudzenia

Zapamiętaj moje smutne oczy

Wpatrzone w dal nie widzę tego

Co utracone przepada w niepamięć


Biegnę za twoim cieniem

by uciec przed chwilą

By zniknął we mnie ból

kochaj kochaj mnie

Yaro
Yaro
Wiersz · 22 listopada 2024
anonim