jak wytłumaczyć
temu
co na palcach
zagląda na pusty stół
że nie jest aż tak głodne
że poduszki w oknach
są
bo za mocno świeci
że na dwór wyjść
nie wolno
bo jest za zimno
jak wytłumaczyć
dziecku
że huk kul
to nie tylko
budząca się wiosna..
hmm, widze ze coraz wiecej dobrych tekstow w czytelni, mam nadzieje, ze ten wysyp geniuszu nie bedzie chwilowy....