sam na sam

Wesoły Roger

czas płynie leniwie
obok,nudno i spokój
odszedł już mój anioł stróż
stoję jak pusty pokój
wszystko co było możliwe
ze sobą zabrał czas
może wstąpi we mnie diabeł ?
wódka z lodem jeszcze raz !
ODSTAWIAM PUSTĄ SZKLANKĘ
POWOLI CZUJĘ JAK
WSTĘPUJE WE MNIE DIABEŁ
I JEST NAM DOBRZE TAK.
Wesoły Roger
Wesoły Roger
Wiersz · 4 kwietnia 2000
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    sandra
    ok, może być, ma w sobie nawet to "coś"

    · Zgłoś · 17 lat