UKRZYŻOWANY NA SKRZYŻOWANIU

Luźny Wiesiek

W tym kraju Chrystus zginąłby w tłumie
Tutaj co drugi facet jest mesjaszem
Weźmy chociażby tego spawacza spod dziewiątki
Co wieczór przemienia swoją krew w wino
Widziałem go wczoraj
Z rozpostartymi ramionami
Z palcami wczepionymi w siatkę ogrodzeniową
Wisiał
Odpuszczając grzechy świata
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 22 głosy
Luźny Wiesiek
Luźny Wiesiek
Wiersz · 16 kwietnia 2002
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    pogoski
    wielki palec w górę - ułąskawić

    · Zgłoś · 20 lat temu
  • ania1973
    Super, rewalacja jak dla mnie!!!!

    · Zgłoś · 22 lata temu
  • AandT
    jest bardzo dobry, takie lubie

    · Zgłoś · 22 lata temu
  • KRZYK
    jest obrazoburczy. jest wyśmienity. jest celny. czego chcieć więcej. super

    · Zgłoś · 22 lata temu