Boże !

T. Len

Wołam do Ciebie ...
Malutki, maluteńki
Wołam do Ciebie ...
Wiatrem niesiony
Słabiutki, słabiuteńki
Drę się w niebogłosy !
Boże !!!
Wśród miliardów samotny
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 3 głosy
T. Len
T. Len
Wiersz · 4 kwietnia 2000
anonim