Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
T. Len
Boże !
Boże !
T. Len
Wołam do Ciebie ...
Malutki, maluteńki
Wołam do Ciebie ...
Wiatrem niesiony
Słabiutki, słabiuteńki
Drę się w niebogłosy !
Boże !!!
Wśród miliardów samotny
Lubię
T. Len
Wiersz · 4 kwietnia 2000
×
Zgłoś obraźliwe treści