Błogosławione niech będą
pytania twoje
o wczorajszy klucz
o jutrzejszy zamek
o dzisiejszy szyfr
Błogosławiony niech będzie sen twój
pobieżny, przyśpieszony
chichotliwy
mruczący odespany
Błogosławiony niech będzie
twój zgubiony uśmiech
płaszcz twój czarny
zostawiony parasol
niedopity smak
Błogosławione niech będą
twoje ręce wszędobylskie
słodkie czoło twoje
pod moimi ustami
pisk opon w niedzielne czekanie
niech będzie błogosławiony
tylko dwa razy do potęgi
majowego popołudnia
przeskoczyłam
Klawiaturę.
p.s. ostatnio niebiesko od gwiazdek na wywrocie - po prostu niebo
kobieto! Uwiodłaś mnie pierwszą zwrotką, zaniepokojiłaś drugą, rozczuliłaś trzecią, zawiodłaś czwartą, dobiłaś ostatnim słowem.
o to CI chodziło?
bardzo osobisty, zwyczajnie ladny i wzruszajacy.