Moje Niebo

T. Len

Czy kiedyś tam powrócę Panie ?
W moich tęksnotach za wspomnieniami ...
Czy pozwolisz mi, po wieczność, wśród nich się przechadzać
Upajać się w nieskończoność zapachem wieczoru ...
I dotykiem tamtych uczuć
Czy zaprowadzisz mnie tam Panie ?
Czy to będzie moje Niebo ?
Czy wspomnienia są wiecznością w których żyjemy po śmierci ?
Jedynym światem ...
A może tylko jednym z nieskończonych światów
Stworzonych przez Ciebie Panie !
Jedynym ... jak róża Małego Księcia ...
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 6 głosów
T. Len
T. Len
Wiersz · 4 kwietnia 2000
anonim