Słowa kontra czyny
Wczoraj powiedzieli
Że człowieka można
Zgwałcić
Sponiewierać słowem
Ale odbudować ze słowa
Się nie da
Dzisiaj przeczytałam
Że słowa nie bolą
Tylko źle świadczą
Jutro zamilknę
Wystawię tylko środkowy
Palec
Liczą się czyny...
bardzo dobry
niech moc pawiana będzie z wami!
Ale podoba mi sie!!!!
Niestety- najlepszym sposobem jest olewka poprostu !!!