Ułamek sekundy
Katarina/ K.Klatkiewicz-Stuper
Tak trudno uwierzyć
Że życie nie jest snem
Gdy opanujesz ten sekret
Pojmiesz
Że prawda oszukuje
Człowiek
Nigdy nie będzie Bogiem
Niebiosa nie zejdą na Ziemię
Przez życie idziesz
Wielkimi krokami
Twój czas
Odmierzają miliony gwiazd
A śmierć
Króluje
Tylko
Przez chwilę
Katarina/ K.Klatkiewicz-Stuper
Wiersz
·
22 września 1999